PUBLIEK

Nele’s stem: warm, krachtig en intens.  Haar teksten: rauw en indrukwekkend echt.  Haar verschijning: variërend van zacht
naar verleidelijk en ondeugend.
Kortom: een vrouw met een kleurrijk palet aan kwaliteiten
en karaktereigenschappen.
– V. –
De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat we nog niet van jou hadden gehoord.  Maar het optreden van jou met je pianist was voor ons een openbaring.
Liederen met fraaie teksten, een mooie stem, een zeer expressief gezicht, een programma vol afwisseling, grappig, ondeugend, poëtisch, het was er allemaal.  En wat een performance!
We hebben zeer genoten van je optreden en hopen dat nog een keer te doen.
– José en Wybe –

Zou u de leverancier aanbevelen bij een belangrijke relatie?
Ja, onvoorwaardelijk!  Het was top, puur en authentiek!
– Anoniem –
Nele zingt gedichten, teksten die door een zuivere stem autonoom gedrapeerd worden rond de klanken van haar pianobegeleiding.
– Anoniem –

Nele heeft een bijzonder talent voor liedjes schrijven.  
Haar taal is van een Vlaamse schoonheid waar een Nederlander alleen maar jaloers op kan zijn.  Zo beeldend, dat je je ogen niet eens dicht hoeft te doen om het allemaal voor je te zien.
Het knappe van Nele is dat ze de grote thema’s als verlangen, liefde en verlating weet te vertolken zonder ook maar ergens cliché te worden.  Haar woorden laten net voldoende aan de verbeelding over dat je als luisteraar op het puntje van je stoel blijft zitten.

Maar, dit soort chansons, dat van een lichtvoetig soort zwaarmoedigheid is, is niet haar enige talent.
In Naakt wisselt ze die af met ondeugende liedjes, een soort muzikale spotprentjes, niet het soort dat een luide bulderlach veroorzaakt, maar dat je zachtjes doet grinniken.
Het wordt tijd dat Nele een album gaat opnemen met dit mooie werk.  Want na het zien van Naakt snak je ernaar deze liedjes thuis nog eens opnieuw en opnieuw te herontdekken.
– Renske –

Jouw voorstelling vond ik erg mooi en apart, met de komische liedjes erbij.  Dit maakt het én grappig én ook mooi en teder.
Jouw Vlaamse tongval maakt de voorstelling erg ‘eigen’.
– Lilianne –

Een hele goede zangeres, met een mooie mimiek.
Sterk!
– Katinka –

Wat Mennes tot nu toe laat zien en horen is weergaloos goed, doordacht en taalkundig (bij vlagen) subliem.
Sterke stem!
– Anoniem –

Je voorstelling was heel bijzonder en warm.  Met je mooie stem riep je een rollercoaster aan emoties op!
– Leo –